Близо 4 хиляди момичета са заявили желание да се борят

...
Близо 4 хиляди момичета са заявили желание да се борят
Коментари Харесай

4000 жени ще се борят за новия Ерген, той още е под прикритие


Близо 4 хиляди девойки са декларирали предпочитание да се борят за сърцето на Ергена. Кипи оспорван кастинг, написа.
                             

Засега самоличността на този мускулест, хубав и надарен принц остава под прикритие. Преди време се заприказва, че най-вероятно в ролята на стремежи мачо ще влезе артистът Филип Буков. Той се опита да отхвърли новината, даже разгласява занимателна фотография с козичка и написа под нея: " Намерих я, няма потребност да вървя в Ергенът ".
                             

Това разсърди много от последователките му в Инстаграм, които разясниха, че написаното от Буков е демонстрация на неприятно образование.

Сега още веднъж се заприказва, че Буков е най-вероятният Ерген, написа " Флагман ". Според осведомени, от екипа още договарят за изискванията със звездата от „ Откраднат живот “. Филип Бyкoв e любимeц нa дaмcкaтa ayдитopия oщe c poлятa cи нa дoктop Xaджиxpиcтeв в cepиaлa „ Oткpaднaт живoт ”, a cлeд тoвa зaтвъpди пoзициитe cи нa ceкccимвoл в „ Taткoвци “.

От екипа издават, че други двама любимци за шоуто – влогърът Любомир Жечев, и най-желаният от продуцентите турски артист Илхан Шен, са отпаднали. Жечев е отказал, а Илхан Шен сега има фотоси за нов сериал в родината си.

Те надали подозират какво шоу изпускат! Толкова доста дами да ти дойдат на крайници, да се заливат с напитки и да употребяват удари под кръста за една роза, си е напряко огромен шанс в днешно време. Я единствено се запитайте къде през днешния ден ще намерите девствена мома за женене? При тези ранни обществени контакти да срещнеш такава жена си е еднакво на това да видиш еднорог. Ще съжалява Илхан. Изпусна си шанса напряко!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР