Близо 30 протестиращи се събраха пред лятната вила на почетния

...
Близо 30 протестиращи се събраха пред лятната вила на почетния
Коментари Харесай

Отново Доган сарай фест край Росенец

Близо 30 протестиращи се събраха пред лятната вила на почетния ръководител на Движение за права и свободи в парк „ Росенец “, с цел да изразят възмущението си от позицията на Движение за права и свободи за съставянето на експертен кабинет, която съгласно тях е в поддръжка на държавното управление.
Преди това участниците в демонстрацията заредиха гориво от верига бензиностанции за символичната сума от 10 стотинки.
 Шефът на регионалната полиция в Бургас, който не пусна плажуващи на Росенец, подаде оставка Шефът на регионалната полиция в Бургас, който не пусна плажуващи на Росенец, подаде оставка
За повторно шефът на регионалната полиция в Бургас старши комисар Радослав Сотиров подава оставка. Този път е по " лично предпочитание...
С плакати „ Оставка “, български трибагреници и викания протестиращите за малко блокираха бензиностанцията.
След това те се насочиха към лятното имение на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган в парк,където още веднъж скандираха „ Оставка “ и „ Мафия “.
„ Правим три митинга в едно. Единият беше първоначално, другият си е постоянният ни митинг, ежедневният, с искане за оставка на Борисов и на Гешев, и третата част е против настояването на Движение за права и свободи и Мустафа Карадайъ “, сподели уредникът Асен Бонджев.
Грамоти с искане за оставка на премиера Борисов и основния прокурор Иван Гешев оставиха пред оградата на парцела, където към момента стои надписа „ Строителен обект “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР