Близо 30 фенове на Левски, голяма част от които непълнолетни,

...
Близо 30 фенове на Левски, голяма част от които непълнолетни,
Коментари Харесай

Арестуваха 30 фена на Левски във Велико Търново

Близо 30 почитатели на Левски, огромна част от които малолетни, бяха арестувани през днешния ден следобяд в центъра на Велико Търново към 15 часа и откарани в Районното полицейско ръководство, оповестява уеб сайтът borbabg. Непосредствено след мача Черно море – Левски, който се игра на стадион “Ивайло “, сините ентусиасти почнали да хвърлят снежни топки по коли и уцелили патрулка. Хулиганската демонстрация се случила в региона на театъра. 

Групата почитатели били арестувани от полиция и жандармерия и откарани в районното ръководство. Изясняват самоличността им и ги разпитват в полицията. Сините ентусиасти са главно от Горна Оряховица, Велико Търново и района. Всичките са арестувани до 24 часа, като ще бъдат формирани преписки и ще бъде известена прокуратурата. Някои от почитателите и близки на арестуваните считат, че са задържани непозволено, защото не са направили нищо неправилно. 
„ Без виновност отговорни, ние бяхме заградени от ужасно доста служители на реда, а при нас всеобщо бяха деца! Заради една топка! Всички хора да ни гледат че все едно сме нарушители! “, показа Лучия Луканова, която е била на мача. Георги Стоянов пък бе пристигнал до полицията поради малолетния си братовчед. „ Жива насмешка, към 3 часа минах около театъра и ги гледах на една камара събрани младежи на едно място и си крещя: Какво става? Че взели и на сътрудниците колите, бусове, все едно са най- огромните нарушители! И подигравката почва оттова – наблъскаха деца, младежи, всичко в кюпа- кой където откри! За мен е жива насмешка да бутат детето! Дойдох да прибера братовчед си, който е на 15 години. Аз познавам всички момчета, които са били там – нито вършат нещо неприятно, просто момчетата са се прибирали от мач! “, показа Стоянов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР