Близо 20 години след като напусна сериала Спешно отделение и

...
Близо 20 години след като напусна сериала Спешно отделение и
Коментари Харесай

Джордж Клуни ще получи по 1 милион долара на епизод от сериала Параграф 22

Близо 20 години откакто напусна сериала " Спешно поделение " и се отдаде на кино кариера, наложила го като едно от най-големите имена в Холивуд, артистът, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни ще се завърне към малкия екран с поредицата " Параграф 22 ", съобщи Франс прес.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ  Джордж Клуни снима сериал по „ Параграф 22 ” Джордж Клуни снима сериал по „ Параграф 22”
Американският артист, режисьор и продуцент Джордж Клуни ще режисира и ще играе в сериал по претекстове на романа „ Параграф 22” на Джоузеф Хелър, заяви сп....

Клуни ще продуцира и режисира минисериала от шест епизода, приспособен по едноименния паметен разказ на Джоузеф Хелър, и ще извърши роля в него. Зрителите ще видят артиста в облика на полковник Каткарт.
В изявление за " Холивуд рипортър " президентката на " Парамаунт телевижън " Ейми Пауъл е разкрила, че за присъединяване си в поредицата 56-годишният Джордж Клуни ще получи по един милион $ на епизод.

Неназован източник, осведомен с плана, в това време е удостоверил публикуваната в други американски медии информация, че се водят договаряния за излъчването на " Параграф 22 " в стрийминг платформата Хулу.
Джордж Клуни е следващата водеща холивудска звезда след Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Джулия Робъртс, Робърт де Ниро и Майкъл Дъглас, която през последните години насочи вниманието си към дребния екран.

Пътят на Джордж Клуни към славата потегля от малкия екран. След скромни функции в сериали като " Розан ", артистът прави огромния си пробив като доктор Дъг Рос в хитовата здравна драма " Спешно поделение ". Клуни напуща сериала през 1999 година, успявайки след това да се подреди измежду водещите звезди на Холивуд.
 Джордж Клуни стана татко на близнаци Джордж Клуни стана татко на близнаци
Джордж Клуни публично влезе в ролята на живота си - татко, откакто тази заран брачната половинка му Амал роди близнаците Ела и Александър в Лондон, оповестиха...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР