Близо 20 часа бяха нужни на ръководството на Левски, за

...
Близо 20 часа бяха нужни на ръководството на Левски, за
Коментари Харесай

След 20 часа ослушване Левски осъдиха варварщината

Близо 20 часа бяха нужни на управлението на " Левски ", с цел да вземе отношение към варварския акт, при който незнаен към този момент изверг от синята агитка рани с бомбичка полицайка. През тези 20 часа началниците на така наречен тим на народа си криеха като мишоци и се чудеха какво да вършат. Най-накрая те излязоха с декларация, в която осъждат вандалската демонстрация. Малко по-късно същото стори и притежателят на клуба Спас Русев: " Възмутен съм от това, което се случи на стадион " Васил Левски ". Не мога да проумея по какъв начин е допустимо да отиваш на футболен мач с домашно приготвена бомба, когато това дерби би трябвало да е празник. Футболът е игра, която носи наслада на милиони, даже милиарди хора по света. На стадиона се пеят песни, а почитателите скандират имената на техните обичани клубове и футболисти. Но по какъв начин е допустимо да отидеш на мач с бомба, която преди този момент си направил у дома? Това ми наподобява на терористичен акт.

Призовавам и апелирам органите на реда да положат всички старания за установяването и залавянето на причинителя. Той би трябвало да бъде осъден с цялата суровост на закона. Полагаме големи старания в клубовете, с цел да върнем насладата на всички тези, които обичат футбола. А в това време няколко престъпни лица ги опорочават.

Затова насочвам зов към всички, които обичат футбола и обичаните си клубове: Да не се предаваме! Още на идващия мач да напълним стадиона и да покажем на злонамерените незаконни детайли, че ще задушим омразата им и няма да могат да ни лишават любовта към нашия тим. Нека всички тези, които същински обичаме Левски, да се превърнем в пазач и да опазим клуба от сходни недостойни прояви.

Русев ще инициира среща с професионалното управление на Министерство на вътрешните работи, на която ще вземе всички нужни ограничения за попречване на безобразията по стадионите. Той и неговото семейство са съпричастни към случая с потърпевшата служителка на реда и от сърце й пожелават бързо възобновяване ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР