Близо 14 години съкращения на торите тласнаха все по-голям брой

...
Близо 14 години съкращения на торите тласнаха все по-голям брой
Коментари Харесай

Крахът на торите живее като 40 съвета на ръба на финансов колапс - вашият в списъка ли е?

Близо 14 години съкращения на торите тласнаха все по-голям брой локални препоръки на ръба на колапса, разкрива специалист.

И защото 40 към този момент са изложени на риск да се причислят към седемте, които към този момент са банкрутирали, доктор Джонатан Кар-Уест сподели, че повече елементарни хора ще стартират да усещат осакатяващите резултати от съкращаването на жизненоважни услуги. Mirror през днешния ден може да разкрие черна дупка от минимум £1 милиард в общинските бюджети.

Ръководителят на отдела за информация на локалното държавно управление доктор Кар-Уест предизвести, че незабавното финансиране от £500 милиона на No10, оповестено предходната седмица, няма да бъде задоволително, с цел да спре поредност препоръки, които се банкрутират според вести по раздел 114.

Той описа по какъв начин обезверените шефове на кметствата в никакъв случай не са били толкоз обезпокоени за бъдещето на услугите, които дават, изключително за уязвимите в обществото. Домовете за възрастни хора, рейсовете, библиотеките, събирането на контейнери за отпадък, уличното метене и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР