Близо 1000 копия от биографията „Христо Стоичков. Историята“ получиха малки

...
Близо 1000 копия от биографията „Христо Стоичков. Историята“ получиха малки
Коментари Харесай

1000 копия от „Христо Стоичков - Историята“ бяха подарени на малки и големи фенове на футбола в Каварна

Близо 1000 копия от биографията „ Христо Стоичков. Историята “ получиха дребни и огромни каварненци във връзка избора на Каварна за Европейски град на спорта за 2020 година Книгите бяха подарък от Община Каварна за всеки, посетил срещата с Христо Стоичков на стадион „ Калиакра “ в четвъртък вечер.

Над 700 деца от цялата община се срещнаха с най-великия български футболист на всички времена и получиха подпис върху биографията му, написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Каварна е следващият град, в който Камата, Памуков и издателство „ Софтпрес “ показват книгата като част от лятното турне „ 25 години от Съединени американски щати '94 “ .

„ С този празник желаеме да покажем обичта си към младите спортисти. Вътре в книгата с Владо сме написали доста ясно какъв е пътят, по който да постигнеш огромни резултати. И желая да покажем на младото потомство, че когато имаш хъс, можеш да го направиш “, сподели Камата.

Стоичков обърна внимание, че има потребност спортът да се върне в учебните заведения. Той похвали кмета на Каварна Нина Ставрева за самодейностите, ориентирани към децата, и изрази убеденост, че скоро от града ще излязат огромни първенци.

„ Това, което градът прави за дребните деца, изпълни душата ми. Това е празник, с който те да могат да почувстват Златната топка – един трофей, който преди 25 години завоювах благодарение на моето семейство, другари, сътрудници, треньори, доктори, масажисти… И най-важното – завоювах го с помощта на вас като аудитория, тъй като постоянно сте ни подкрепяли “, сподели Стоичков пред почитателите на стадион „ Калиакра “.

Сред публиката беше и представител на районна библиотека „ Стоян Чилингиров “, Шумен, който бе пристигнал персонално, с цел да предложения Камата да посети града. Милена Стефанова от издателство „ Софтпрес “ употребява мотива да разгласи, че през декември Христо Стоичков ще посети още няколко български града, измежду които и Шумен .

До края на лятното турне „ 25 години от САЩ'94 “ остават две срещи. В петък от 20 ч. в ресторант Life в Плевен ще стартира благотворителната вечеря, по време на която посредством търг ще се набират средства в интерес на Фондация „ Св. Иван Рилски “ – Плевен. В неделя вечер е срещата с почитатели в Русе – от 18 ч. в зала „ Арена Монбат “ . Всичко най-важно за турнето може да бъде забелязано на особено основаната страница www.soft-press.com/stoichkov/.

„ Христо Стоичков. Историята “ се трансформира в най-продаваната биография в България през 2018 година, а от излизането са продадени общо над 50 000 екземпляра. „ Софтпрес “ е измежду водещите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани по този начин, че да дават отговор на мотото „ Книги за цялото семейство “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР