Близо 1 милион лева е инвестирала компанията за изграждането, оборудването

...
Близо 1 милион лева е инвестирала компанията за изграждането, оборудването
Коментари Харесай

А1 откри ново крило на детската градина за деца на служители

Близо 1 милион лв. е вложила компанията за построяването, оборудването и поддръжката на детското заведение от основаването му през 2009 година до момента
С музика и игри А1 означи откриването на новото крило на детската градина за деца на чиновници, предопределено да посрещне най-малките – до 3 годишна възраст. В него ще учат, играят и опознават света 16 деца в яслена възраст. С това уголемение броят на малчуганите, които ще могат да се забавляват и да учат в детската градина на А1, приближава 80.



Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България, разяснява: „ Поздравявам най-малките членове на фамилията на А1 – децата на нашите чиновници, със завършването на образователната година. Поздравявам и техните родители, с които дружно се справихме с провокациите през последната година. Сигурна съм, че макар наложителните спирания, поради пандемичната конюнктура, децата научиха доста и се забавляваха дружно със своите другари. Затова съм доста горда, че през днешния ден откриваме разширената детска градина, в която още 16 деца ще опознават света дружно. За нас в А1 е от изключителна значимост освен да сътворяваме удобна среда за работа на чиновниците, само че и да им подсигуряваме спокойствието, че за техните деца се поставят качествени и всеотдайни грижи. “



Детската градина на А1 е основана още през 2009 година и през завършващата образователна година се посещаваше от към 60 деца на чиновници на компанията, разпределени в три възрастови групи. За тях се грижат общо 13 учители и възпитатели. Общият размер на разширения комплекс на детската градина е 1000 кв.м. Той включва уютни и просторни пространства за учене, игри, хранене и сън, както и двор за игри, оборудван с подобаващи за обособените възрастови групи кътове по ползи, съобразени с всички условия за сигурност. Инвестицията на А1 в проектирането, построяването, оборудването и поддръжката на детската градина от основаването ѝ през 2009 година до момента възлизат на близо 1 милион лв..



Детското заведение в кампуса на централния офис на А1 в София е част от цялостната политика на А1 да предлага на чиновниците си освен удобни условия на труд, само че и условия за по-добър баланс сред работата и персоналния живот, и грижа за техните деца и фамилии. Неслучайно в навечерието на 1 юни стана една от първите компании у нас, притежател на документ „ Компания – другар на детето “. Званието се присъжда от за дългогодишните систематични и целенасочени старания на А1 в поддръжка на децата и техните родители, след обстоен одит на активността, метода на работа, изискванията, които дава на, и, които развива.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР