Близнаците от Цалапица, обвинени, че са съучастници в убийството на

...
Близнаците от Цалапица, обвинени, че са съучастници в убийството на
Коментари Харесай

Немска медия за убийството в Цалапица: Близнаците крили Рангел у тях четири дни

Близнаците от Цалапица, упрекнати, че са съучастници в убийството на Димитър Малинов, са крили килъра Рангел в дома им в продължение на четири дни. Това твърди немското издание " Билд ", написа 24 часа.
Прочетете още
Тялото на Димитър бе намерено в Цалапица на 27 юли след няколкодневно търсене. Трупът е бил заровен под боклуци. Близнаците Борислав и Валентин Динкови признават, че са помогнали на Рангел Бизюрев да зарови тялото.



" Рангел устрои засада на сина ми и помоли близнаците да го вземат - да го отведат на насаме място. Как е допустимо един палач да изчезне неусетно, а други двама да не са наказани? ", споделила майката на Димитър - Атанаска, в телефонен диалог с немската медия.

Тя е в потрес, изяснява, че синът ѝ е познавал обвинения, само че не е бил другар с него. " Твърди се, че са спорили за някакъв заем ", изяснява тя. 

Близнаците са в ареста, а българската прокуратура съобщи, че те единствено са помогнали за прикриването на случая и не са взели участие в убийството, написа още " Билд ". 

Към момента няма информация Бизюрев да  открит. Той е с издадена Европейска заповед за арест, изпратена до способените управляващи в Германия. Според  информация на полицията той е напуснал България на 24 юли, от летище София с авансово заплатен билет. 

От Федералната престъпна работа са дали отговор на " Билд ", че не могат да разясняват настоящи следствия, в това число и такива на задгранични органи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР