Близнаци Използвайте 12 и 13 март за важни дела. След това

...
Близнаци
Използвайте 12 и 13 март за важни дела. След това
Коментари Харесай

Седмицата Ще Започне Спокойно, Но Ни Очаква Низ От Неприятности! Алена Спасява Тези Зодии, Задължително

Близнаци
Използвайте 12 и 13 март за значими каузи. След това има възможност да се изнервите и да влезете в спорове с близките. Във ваша изгода е да броите до 10, преди да изречете нещо, изключително в случай че сте ядосани на някого, най-много в случай че става дума за половинката ви или за различен непосредствен човек.

Рак
В началото на дадения интервал е допустимо да сте по-напрегнати, даже да изкарвате яда си върху най-близките. Ако имате някакъв проблем, по-добре поговорете с околните ви, защото те не могат да четат мисли. Не се поддавайте на ревнивост и не правете от мухата слон.

Лъв
През идната седмица се чака да сте по-спокойни спрямо миналите дни. С каквото и да се сблъскате – промени, обрати, мощни страсти, ще има късмет да се концентрирате и да погледнете обективно на протичащото се. Основната рекомендация към вас е да гледате единствено напред, а не към предишното.

Дева
Очаква се още една седмица, в която доста от вас ще бъдат в плен на любовни трепети. Трудно ще се концентрирате върху сегашното, а мислите ви ще се реят някъде надалеч от ежедневнието. Ако в понеделник нещо ви тормози, обадете се на другар – диалогът ще ви разведри.

Везни
Вероятно ще влезете в ролята на балансьор в някакъв спор сред сътрудници, другари или родственици. Тъй като добре знаете, че монетата има две страни – елементарно ще отсъдите кой е крив и кой прав. Ще имате опция да заявите позицията си, защото мнението ви ще бъде значимо.

Скорпион
Въпреки че сте известни със своето хладнокръвие, през идната седмица ще давате израз на възприятията си. Това е отлично, изключително в случай че откриете някакъв креативен метод, посредством който да го сторите. В понеделник има възможност да се почувствате тъжни, тъй че си намерете някакъв отдушник.

Стрелец
Ще сте изправени пред алтернативата дали да замълчите, или да споделите нещо, за което не спирате да мислите. Трудно е да се даде рекомендация по какъв начин да постъпите, само че при всички случаи не позволявайте на някого да ви вменява възприятие за виновност, задето имате стремежи, потребности или мнение.

Козирог
През дадения интервал може да ви обхване безпокойствие. Вместо да се поддавате на страховете си и да си въобразявате какво ли не, опитвайте се да се придържате към обстоятелствата и не си правете прибързани изводи. Би било добре да поговорите с непосредствен човек, който ви поддържа.

Водолей
Задаващите се дни ще бъдат спокойни, за разлика от динамичния и изпълнен с изненади интервал, през който много от вас минаха неотдавна. Ще имате време да преосмислите случилото се и да подредите мислите в главата си. Важното е да не действате преждевременно и да оставите проектите и концепциите ви да отлежават.

Риби
През идната седмица може да разберете повече за самите себе си, като наблюдавате протичащото се край вас и анализирате реакциите си. Ако действителността ви харесва и сте удовлетворени от постигнатото, отлично – продължавайте все по този начин. Ако ви завладеят обаче отрицателни страсти, това е знак за някаква смяна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР