Близките на Боби не са успели да се чуят с

...
Близките на Боби не са успели да се чуят с
Коментари Харесай

Бабата и майката на Боби, който бе разстрелян брутално в Къщата на ужасите, с покъртителни разкрития през сълзи!

Близките на Боби не са съумели да се чуят с него след настъпването на Новата година. Отишъл в къщата на гаджето му Нанси, тъй като родителите й не я пускали. Трябвало е да чества с трима собствен другари, само че в последния миг трансформирал проектите си, без да предизвести околните си. Това разкри пред bTV фамилията на Боби, който бе брутално разстрелян дружно с още петима души при кървавото ликвидиране в Нови Искър. Майката на ученика Стефана Елисаветова разкри, че му е звъняла, само че телефонът му е давал заето. След това бил изключен.

" До колкото разбрах всички са били стреляни в главата и в тялото. Не знам какъв садист би трябвало да постъпи този метод. Тази година трябваше да бъде зрелостник. Кротко дете беше, не се биеше. Просто нямам думи, сподели бабата на Боби Корнелия Цвеева, като не съумя да скрие сълзите си.

В региона на бруталното закононарушение са конфискувани са всички камери.

Стана ясно още, че в нощта на 31-и декември бащата Неделчо звъннал на сина си Георги 30 минути преди среднощ, с цел да се прибере, тъй като имало проблем. Два дни по-късно деца от квартала откриват безжизнените тела.

Майката Кети пък неотдавна развила бизнес със своя другарка, само че той не потръгнал.

Районът остава отцепен. Семейният джип към момента е на местопроизшествието. Както БЛИЦ заяви, бяха конфискувани пет плика с материални доказателства.

Преди малко повече от час пък от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата повдигнаха завесата към тежкото престъпно действие.

" Става въпрос за шесторно ликвидиране и още в този момент изключваме версията за самоубийство на някой от убитите!



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР