Близки на убита жена в Пловдив настояват за доживотна присъда

...
Близки на убита жена в Пловдив настояват за доживотна присъда
Коментари Харесай

Близки на убита жена от Пловдив настояват за доживотна присъда за виновника

Близки на убита жена в Пловдив упорстват за доживотна присъда за виновника. Те се събраха на митинг пред Съдебната плата в града, заяви Нова телевизия.

Припомняме, че преди три години младе жена беше убита от годеника си. Той е наказан на 16 години затвор, само че делото му е върнато за наново разглеждане.

Близки и другари на убитата Милена Динова се притесняват, че килърът няма да бъде наказан, както би следвало. Протестиращите носят големи плакати с надписи " Искаме доживотна присъда ".

" Искаме доживотна присъда и няма да спрем да се борим. Делото потегля изначало, желаеме доживотна присъда, нищо повече ", декларира майката на жертвата.

Милена Динова е убита от годеника си Илиян преди 3 години. В началото той прави цялостни признания. После се отхвърля от тях и споделя, че не е отговорен. Мотивът за убийството е ревнивост.

Приятелки на Милена настояват, че мъжът нито един път не е декларирал, че съжалява. Дори държанието му било надменно.
Припомняме, че Милена беше открита мъртва в среднощ на 29 декември предходната година в пловдивското село Куртово Конаре. Тялото й е открито покрай дома, в които живеела с годеника си Илиян Рангелов. Същата вечер е трябвало Милена да отиде за нощна промяна на работа в прилежащото село.

През 2017 година околните на убитата жена още веднъж стачкуваха с искане за пожизнен затвор за виновника.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР