Близки на мачото издават, че истината за отношенията му с

...
Близки на мачото издават, че истината за отношенията му с
Коментари Харесай

Приказката свърши! Ергенът Виктор отсвири Алекс окончателно

Близки на мачото издават, че истината за връзките му с участничката в шоуто не са каквито наподобяват

Снимките по втория сезон на шоуто " Ергенът " завършиха в Бодрум за наслада на екипа. Всички към този момент страдали от извънредно безсилие, а повода се кореняла в ограничавания бюджет на формата.

Екипът гледал по-бързо да наснима сцените, да си свърши работата и да се върне в България, с цел да не се дават още пари за наеми, гримьори и така нататък От кухнята на шоуто издават, че настоящите моми били набутани по 6 в стая и въобще не разполагали с персонално пространство.

Повечето се записали за присъединяване с концепцията да изкарат една първокласна отмора в Бодрум и да се снабдят с малко известност, само че останали неприятно сюрпризирани от действителността.

Те чакали с часове единствено с цел да се доредят до банята и нямали време нито за отмора, нито за първокласен сън. Мераклийките за популярност бъхтели съвсем непрекъснато пред камерите.

Новият " ерген " - пианистът Евгени Генчев, бил по-свободен откъм отговорности, само че кандидатките за сърцето му снимали до дребните часове на нощта. Както в миналогодишния сезон, по този начин и в този, множеството подиуми били режисирани и участниците се съобразявали с " функциите ", които им разпределили авансово.

33-годишният музикант Евгени даде поръчка, че е по-интелигентен и прочувствен от фитнес гурото Виктор Стоянов. Зрителите обаче са скептични, че ще срещне сродната си душа тъкмо там.

Предшественикът му също не съумя да открие любовта във формата. В момента Виктор е привързан с влогърката Мария Тарашманова. Интересна детайлност е, че те почнали случка още преди заминаването му за Турция, само че дистанцията ги отдалечило.

Миловидната русокоска не била изключително щастлива от този факт, но се надявала, че той ще си тръгне без дама, както и се случи след това. Нацепеният мачо бързо открил, че с победителката Виктория Капитонова нямат допирни точки. С другата му любимка Александра Гърдеева сякаш останали другари, само че в реалност към този момент не поддържали връзки, издават хора от обкръжението му, написа столичен таблоид.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР