Близък до бившия съпруг на Емилия Коко Динев разкри, че

...
Близък до бившия съпруг на Емилия Коко Динев разкри, че
Коментари Харесай

Скандал! Емилия слагала рога на Коко Динев с арабина Башур още преди години

Близък до някогашния брачен партньор на Емилия Коко Динев разкри, че смуглият баровец Жорж Башур е опитал от меда на Емилия години преди развода й с хазартния необут от ВИС-1. Това съобщи " Таблоид ".
„ Истината е, че фолк певицата спи с арабина, който на 21 юли ще стане на 44, още от 2013 година Още тогава почнала да излиза на вечери и ходила на отмора в Дубай с предприемача, който другояче е роден в София”, отсече информаторът. Блондинката призна за любовта си едвам година откакто се раздели с бащата на двете си деца.

Пред телевизионните камери Емилия изясни, че с богаташа, който се занимава със строителство, търговия на едро, покупко-продажба на парцели и така нататък, се познават от години, само че и двамата са били обвързани. Истината е обаче, че аферата им стартира, до момента в който тя е омъжена за Коко Динев, а Жорж Башур – за родената в Москва хубавица Екатерина. „ Ако знаех, че любовта ни ще е толкоз мощна, още преди време щях да се впусна в тази връзка, само че за всяко нещо си има време. Сега и двамата сме свободни”, радостно разгласи чалга изпълнителката.

За раздялата си с висаджията Емилия съобщи: „ Нас ни разделиха битовизмите, отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа по този начин, като че ли аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място”. Брюнетката обаче премълча, че се метнала в леглото на предприемача с арабски корени, подтикната от изневерите на безбройните изневери на Коко, както и поради жестокия побой, който предприемачът й нанесе лятото на 2013 година

В столичния хайлаф се шушука, че в един миг изпълнителката на „ По-силна ставам” прекратила срещите си с арабина. Скоро откакто родила щерка си Мира хубавицата се отчаяла, че връзките й с хазартния необут няма да ги бъде, по тази причина още веднъж възобновила аферата си с Башур.

„ Двамата с Жорж постоянно се натискаха по столични заведения още преди 5 години. Дори вървяха дружно в Дубай, несъмнено, инкогнито”, обявиха осведомени с интригата.

Проверка в Търговския указател откри, че Жорж Башур върти много добър бизнес в България с парцели и нашумелите преди време енергийни гривни. Мъжът е взел участие в ръководството или като притежател в 17 компании, от които сега работят „ само” осем.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР