БЛИЦ Появиха се зловещи разкрития около трупа, който изплува вчера в

...
БЛИЦ
Появиха се зловещи разкрития около трупа, който изплува вчера в
Коментари Харесай

Горещи разкрития около трупа с прерязано гърло, изплувал до Първа буна във Варна

 БЛИЦ Появиха се злокобни разкрития към натрупа, който изплува през вчерашния ден в морето до Първа буна във Варна.

Както към този момент стана ясно, тялото на мъжа с прерязано гърло, който е на забележима възраст към 45-50 години, бе открито към 11:55 часа през вчерашния ден.

" Установихме чий е трупът, открит до Първа буна във Варна “, това съобщи извънредно пред БЛИЦ шефът на Окръжна прокуратура - Варна Красимир Конов.

Той удостовери, че по тялото има голям брой контузии, които свидетелстват за прорезни и прободни пострадвания.

" Тепърва ще се открива дали всички пострадвания са нанесени и получени приживе или послесмъртно, тъй като въпреки всичко тялото е стояло във водата около камъните на Първа буна и е допустимо точно във водата да са се получили част от пострадвания по натрупа “, добави шефът на Окръжната прокуратура.

" Към момента не може с решителност да кажем по какъв метод пострадванията по натрупа са получени “, разясни Красимир Конов.

БЛИЦ научи, че проверяващите работят по версията " съзнателно ликвидиране “. От свои източници медията разбра, че мъжът, открит мъртъв до Първа буна, има престъпни регистрации в предишното, само че все още не е бил осъждан.

По към момента непотвърдена информация по натрупа има пострадвания в региона на шията, които най-вероятно са нанесени с нож. Има пострадвания и в региона на гърдите.

Аутопсията ще каже кои рани са нанесени преди гибелта и кои по-късно, а също по този начин по какъв метод са били получени и посредством какво – нож или друго хладно оръжие. Едно нещо е несъмнено – след първичния оглед на тялото е ясно, че няма следи от огнестрелни рани.

Източници на медията споделиха, че най-вероятно убийството е станало неотдавна, защото първичния оглед на тялото демонстрира, че не е предстояло дълго във водата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР