Блейзърът е ключова част от всеки гардероб и едно одобрено

...
Блейзърът е ключова част от всеки гардероб и едно одобрено
Коментари Харесай

„Прекрасният“ блейзър на Моли Мей, вдъхновен от Даяна, вече е с 40% отстъпка в разпродажбата на PrettyLittleThing

Блейзърът е основна част от всеки дрешник и едно утвърдено от звезди парче, както се вижда на Моли Мей Хейг преди малко получи огромно понижение на цените в точния момент за пролетта. The Love Islander насочи иконата на стила принцеса Даяна в зашеметяващо извънгабаритно шивашко парче, което в този момент е с 40 % отстъпка в разпродажбата на PrettyLittleThing.

Търговецът пусна своята сбирка Modern Muse през февруари, като The Mirror беше първи, с цел да получите извънреден взор върху гамата. Сега няколко основни части от редакцията, моделирана от 23-годишния юноша, са понижени, в това число обичания ни кафяв блейзър с подплънки на раменете и закривен подгъв.

Първоначално блейзърът струваше £39, само че беше понижен на £23,25 като част от 40% отстъпка напролет. Създадена за прехода към пролетта, сбирката Modern Muse се концентрира върху безконечните кройки и първокласните пластове, идеални за заковаване на естетиката на старите пари посредством кремави, комфортни за носене неутрални цветове, кои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР