Блестящият музикант и продуцент създаде новият си хит Ну, погоди“,

...
Блестящият музикант и продуцент създаде новият си хит Ну, погоди“,
Коментари Харесай

Само за два дни: Над половин милион души гледат „Ну, погоди“ на Ави Бенеди

Блестящият музикант и продуцент сътвори новият си шлагер „ Ну, погоди “, който за два дни е гледан от над 500 000 души и събра овациите на хиляди почитатели в обществените мрежи и музикални канали.

Бенеди е създател на музиката, текста и аранжимента на свежия шлагер. Освен прелестната мелодия, доста въодушевление носи и закачливият текст, в който всеки влюбен ще се припознае.

Ави споделя, че се е въодушевил от реакциите на своя племенник, който с голям интерес гледал по малкия екран познатите анимационни герои – заека и вълка от анимацията, с която пораснаха цели генерации.

„ Написах музиката и текста и пуснах готовата ария на дребния ми племенник. На него доста му хареса и стартира да танцува и да тананика мелодията. Оказа се, че и хората, които я чуваха за първи път на мои концерти незабавно я запяваха с мен “, споделя Ави Бенеди.

Клипът също развълнува почитателите на артиста. За него Ави е употребявал фрагменти от разнообразни епизоди на „ Ну погоди “.

 „ Ти ми върна мемоари от детството и докосна всичките ми сетива за един нов положителен ден. Благодаря ти Ави! Бъди благополучен! “,

„ Страхотна ария и Ну,погоди ми беше обичаното детско филмче, което гледах с интерес и ще продължа да виждам “,

„ Поздравления за песента! Невероятна е!

Мелодията е прелестна, текстът също. Върнах се доста години обратно, когато с моите деца гледахме кино лентата “.

Това са единствено дребна част от стотиците мнения, които валят под клипа на „ Ну погоди “.

„ Летя от благополучие, че песента се приема и харесва толкоз. Радва ме и фактът, че хубавата музика постоянно стига до сърцата на хората, и по никакъв начин не е наложително да е единствено чалга. Обичам работата си, обичам да върша хората щастливи с музиката си “, споделя Ави Бенеди.

Ави Бенеди добави, че е подготвен да даде безплатно аудио записа и видеото към „ Ну, погоди “ на всички радиа и малките екрани, които харесат песента и желаят да я въртят в ефира си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР