Блестяща игра в Стани богат“ тази вечер направи Екатерина Йордакиева,

...
Блестяща игра в Стани богат“ тази вечер направи Екатерина Йордакиева,
Коментари Харесай

Зет шашна тъщата в ,,Стани богат“, тя с усмивка: Дъщеря ми е гледала като е избирала

Блестяща игра в „ Стани богат “ довечера направи Екатерина Йордакиева, за която след представянето й се разбра, че има забавна житейска биография, предава Vihrogon. Ники Кънчев разгласи, че дамата е със забележителен пофесионален опит като библиотекар в Пловдив, а по-късно събитията я принуждават да стартира работа като металург в „ Кремиковци “.
Понастоящем тя е член на клуба на пенсионерите мажоретки във Враца, които съгласно Кънчев имат най-хубавото мото, което в миналото е чувал – „ Ще остарея, когато пожелая “?
След като си обезпечи първата сигурна сума, участничката реши да употребява и първия си жокер на въпроса за 1000 лв.: „ Кой артист влиза в облика на Дилбер Танас в „ Мера съгласно мера “ на режисьора Георги Дюлгеров “? – Стефан Данаилов, Йосиф Сърчаджиев, Руси Чанев, Вълчо Камарашев.
Компютърът остави първата и втората алтернатива, и Катя вярно допусна, че правилният отговор е Чанев.
Тя заключи сумата от 1500 лв., а за нея бе запитана: „ Кой е най- остарелият от българските курорти “? Боровец, Пампорово, Албена и Слънчев бряг.
Тук Катя въобще не се замисли и вярно маркира Боровец в телевизионната игра по бТВ.
Последва въпрос за 2000 лв., който бе съпроводен и с драма: „ Кое животно синтезира и отделя червеникав и лоен секрет, който работи като слънцезащитен и антибактериален лосион “? Жираф, Кит, Хипопотам, Цибетка.
Екатерина се обади на своя другар Любомир Стоянов, който живее в Рощок, само че той не й бе потребен, и по тази причина на помощ от публиката бе привикан неговия съименник и нейн шурей.
Любо подсети, че хипопотамът изкарва много време във водата, с цел да избяга от слънцето и изключи жирафа, тъй като има четина и не би трябвало да му е необходим лосион.
Той заложи на хипопотам и след Катя го послуша, продължи напред, а Ники Кънчев пък, който първо бе споделил на Любомир, че му наподобява на лекар Дулитър, го успокои, че ще продължи да бъде шурей в това семейство.
На същото мнение беше и Катя, която означи, че щерка й е гледала, когато е избирала.
Въпросът за 3000 лв. бе: Коя актриса е съименница на британска кралица от XVI век? Мерил Стрийп, Джейн Сиймур, Анджелина Джоли, Ема Стоун.
Екатерина първо разсъждава малко, а след това призна, че интуицията я води към Сиймур и в последна сметка тя не я подведе.
Аналогична бе и обстановката при въпроса за 5000 лв.: „ Името на кой синтетичен материал съгласно градска легенда е получено от комбинацията на два мегаполиса? Найлон, Бакелит, Полиетилен, Стиропор. Катя също заложи на интуцията си и фиксира правилно Найлон.
Дамата обаче завърши присъединяване си на въпроса за 10 000 лв.: „ Кой холивудски артист получава първата си основна роля в киното в югославски филм от 1988 година против 1523 $ хонорар? — Джордж Клуни, Уил Смит, Леонардо ди Каприо, Брад Пит.
Катя реши, че е по-разумно да спре и отвън играта заложи на обичания си Пит, което се оказа верния отговор. За нейно страдание обаче тя получи чек за 5000 лв., откакто не се довери за трети път на интуицията си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР