Блекбърн Роувърс изчаква трансфер във Висшата лига, за да може

...
Блекбърн Роувърс изчаква трансфер във Висшата лига, за да може
Коментари Харесай

Обявиха от какво зависи трансферът на Десподов в трикратен шампион на Англия

Блекбърн Роувърс изчаква трансфер във Висшата лига, с цел да може да финансира договорката за Кирил Десподов.

На Острова осведомят, че прекосяването на капитана на националния отбор в тима от Чемпиъншип зависи от това дали ще се стигне до съглашение за трансферирането на испанския вратар Давид Рая от Брентфорд. Стражът мина при " пчеличките " през 2019 година, а Блекбърн си резервира % от бъдеща изходяща договорка.

В момента към 27-годишния вратар има сериозен интерес от страна на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси. Високата сума, която бе оповестена от Брентфорд, стопира прехвърлянето. През уикенда се появи информация, че клубът, който е първенец на Англия от 1995 година, следи от близко обстановката с капитана на националния тим и ще се опита да го притегли през лятото.

Очаква се желаната цена от Лудогорец за Десподов да бъде към 5 милиона евро. Блекбърн има упоритост да се завърне във Висшата лига, откакто през сезон 2022/23 година остана отвън плейофите за промоция в британския хайлайф единствено поради по-лоша голова разлика от шестия Съндърланд. Роувърс към този момент 11 години е отвън елита на Англия, само че пък се гордеят с 3 шампионски трофеи, 6 Купи на Англия, една Купа на Лигата и една Къмюнити Шийлд.

Ако се стигне до трансфер, то това ще бъде вторият за българския шампион през лятото, откакто продадоха за 8 милиона евро Игор Тиаго в белгийския гранд Брюж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР