Бледото призрачно лице на загинал пилот през Втората световна война

...
Бледото призрачно лице на загинал пилот през Втората световна война
Коментари Харесай

Бледото призрачно лице на загинал пилот през ВСВ



Бледото призрачно лице на умрял водач през Втората международна война … 33-годишен британец – Дийн Симънс, посетил зарязан боен бункер от Втората международна война, с цел да направи няколко фотоси. На две от тях, той видял нещо доста необичайно (Zona666.com). Виждало се бледото лице на мъж. Симънс твърди, че тогава е бил единствено със собствен другар и нямало никой различен на мястото. Той е историк запалянко. Особен интерес за него е да изследва изоставени военни уреди в Южен Уелс.


Дийн отишъл в бункера със своя другар Гарет Едуардс. Бункерът бил вход на база, а авиобаза на английските военновъздушни сили на РАФ (Кралски военновъздушни сили) била наоколо. Четете още: Феноменът на призрачната миризма Любопитно е, че призрачното неясно лице от бункера, което се появява на двете фотоси, е снимано под разнообразни ъгли.


Изглежда, че там в действителност е имало “нещо ”, фантом или чужд, само че откривателите са безапелационни, че не са забелязали външни хора по време на визитата си. А самият „ фантом “ се виждал единствено на фотосите. В реалност, там нямало някакъв предмет или някой човек. По-късно Дийн и Гарет решаваъ, че може би са снимали призрака на умрелия водач.


След завръщането си вкъщи, те почнали да ревизират информация за бункера и авиобазата. Открили записи, че на 10 юли 1941 година, боен аероплан се е разрушил тъкмо до бункера, на полето. Неговият водач, сержант Марион Артър Пломту бил умрял.


Симънс споделя: “След това осъзнах, че в никакъв случай повече не желая да се връщам на това място. Дори и за пари, няма да отида там! Без значение какво съм снимал с камерата си, наподобява, че “то ” не желае нашето посещаване. А това неясно лице на черен декор наподобява доста ужасно. ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР