Благой Георгиев се включи в Събуди се от Барселона, където

...
Благой Георгиев се включи в Събуди се от Барселона, където
Коментари Харесай

Джизъса призна директно от Барселона: Сърцето ми е заето!

Благой Георгиев се включи в " Събуди се " от Барселона, където е с новата си-дъщерята на Ванко 1.

Бившият футболист категорично посочи на въпрос от водещата Ана-Мария Конова, че сърцето му е заето и фенките му би трябвало да знаят това.
                             

Джисъза не загатна името на новата си обичана и изясни, че е в испанския град поради образованието на сина си, който поема по стъпките на татко си е на лагер в фамозния футболен клуб, написа Hotnews.bg Георгиев подсети, че 12 години е играл в Русия и това изяснява фотографията му с дипломат Митрофанова по време на приема в посолството на празника на страната.

Наскоро Благо стана част от театралната режисура " Спанак с картофи " дружно с Кирил Ефремов и Иво Аръков. " Всичко стана инцидентно. С продуцента на спектакъла " Спанак с картофи " ни пристигна концепцията да поканим за една мъничка роля футболиста Благо Георгиев.

 
                             

И той влезе доста добре в този театър. Появява се за малко. Това е най-новият ни театър с пазарджишкия спектакъл. Получи се доста добре ", показа в студиото на " Събуди се " Кирил Ефремов. " Актьорите в действителност са супер. Кирил в действителност доста ми оказа помощ ", съобщи и Благой Георгиев.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР