Благой Георгиев опроверга злите езици, които твърдяха, че е скъсал

...
Благой Георгиев опроверга злите езици, които твърдяха, че е скъсал
Коментари Харесай

Джизъса яхна баровско ауди! Благой Георгиев май не е скъсал джоба

Благой Георгиев опроверга злите езици, които твърдяха, че е скъсал джоба и с хонорара си от „ Сървайвър ” е покривал остарели задължения. Ако финансовото му положение фактически беше плачевно, футболистът с порцеланови зъби нямаше да си купи нов джип и да се фръцка с него из София и страната. Автомобилът, който кара в последно време някогашният национал, е финален модел „ Ауди ” и могат да си го разрешат единствено баровци.

Онзи ден папараците на „ Уикенд ” засякоха многодетния татко да пие кафе в центъра на София с топ продуцента Кирил Кирилов . Благо беше отишъл на срещата с лъскавото си ново возило, видяха папараците ни.

За рандевуто с театралния управител Джизъса се бе издокарал с черни къси панталони и тениска с цветни надписи. Къдравият му перчем бе щедро гелосан, а изкуствените му бели резци се виждаха отдалеко, написа „ Уикенд “.

Това лято първенецът на „ Сървайвър ” е звезда в представлението „ Спанак с картофи ”, в което играе себе си. Вероятно в тази връзка е била и срещата му с продуцента Кирилов, който трансформира всеки театър в величествен триумф. Арт предприемачът изкарва луди пари от постановките си, а огромна част от извоюваното влага в ексцентрични облекла на международни дизайнери.

Откакто е завършил с футбола, Благо демонстрира афинитет към шоубизнеса и нищо чудно отсега нататък да акцентира на актьорството. Той няма кой знае какъв гений за сцена, само че пък е плодороден облик за комедийни спектакли.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР