Благой Георгиев най-после си намери майстора. След години на унижения

...
Благой Георгиев най-после си намери майстора. След години на унижения
Коментари Харесай

Върховно унижение! Докато Благо Джизъса се поти в „Сървайвър“, ММА боецът Христо „опъвал“ жена му в брачното им ложе

Благой Георгиев най-сетне си откри майстора. След години на унижения и издевателства над дамите, в този момент гаврата беше с него.

Оказва се, че не свадите посред им или флиртовете му с Татяна са причина Полина да изпрати писмо на Джизъса, с което го уведоми, че желае бракоразвод. Истинската причина е различен мъж.

От известно време Поли кръшкала на Благо с ММА боеца Христо. Сексът с него бил неповторим и даже я предиздвикал незабавно да не помни за брачна половинка си.

Докато Джизъса бил на острова, с цел да внесе някой лев и той в фамилния бюджет, Христо се вмъквал с дома им с Поли всяка заран, а от време на време не го напускал с дни.

Развратът, който се вихрел в брачното ложе на Джизъса, бил голям.

Според някои клюки Поли в никакъв случай не обичала Благой, а го употребила за пиар. Той пък употребявал фамилията й за пари.

Не е загадка, че хрантутникът с изкуствени зъби Благой Георгиев пропиля съвсем всичките си финанси по дами и занимания, както и несполучливи бизнеси. Затова се ожени за заможна жена, само че тя се оказа по-хитра от него.

Христо давал на Полина неща, които Джизъса не може. Като да вземем за пример младост. Ицо бил с към десетилетие по-млад от Благой.

Разводът към този момент е в ход. Този път бракът на Благо продължи по-кратко и от връзката му с Куини-Алис.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: благой георгиев Благо Джизъса и Полина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР