Благой Георгиев най-накрая потвърди слуховете, че има нова жена в

...
Благой Георгиев най-накрая потвърди слуховете, че има нова жена в
Коментари Харесай

Тотално зачеркна Златка: Благой най-накрая показа новата си жена

Благой Георгиев най-сетне удостовери слуховете, че има нова жена в живота си на мястото на русата Златка.

Вчера за сефте татуираният мачо пусна кадър по какъв начин се гушка с брюнетка на брега на океана. Момичето в изрязат бански до някогашния футболист е Полина - новата брачна половинка на полузащитника. Двамата бяха на меден месец на остров Бали. Полина се занимава с пеене професионално, с близо 20 години по-малка е от Джизъса и произлиза от заможно фамилията от Велинград.

С Благо се срещат в столичен фитнес до момента в който той бе още е със Златка, която също води на отмора, единствено че на Малдивите при започване на годината. Родителите на Поли държат хотелска верига във Велинград. Двамата са се оженили скрито преди месец, издава халката на пръста на бащата на четири деца.

"Дали ще предлагам брак, дали съм благоприятен, дали към този момент съм се оженил, това касае единствено мен и индивида до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да създадат нещо свястно със своя. Има толкоз положителни дела, които чакат помощ. Включете силата си там. На елементарните консуматори на обществените мрежи, които ми лепят своите присъди, желая да напомня, че всеки има право на мнение, само че най-после единствено Господ ни съди всички ", разгласи татуираният мачо пред Българска телеграфна агенция през вчерашния ден.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР