Благой Георгиев-Джизъса е истинска машина за бебета. В края на

...
Благой Георгиев-Джизъса е истинска машина за бебета. В края на
Коментари Харесай

Машина: Благо Джизъса става татко на бебе №5 в края на лятото

Благой Георгиев-Джизъса е същинска машина за бебета. В края на лятото 40-годишният футболист ще стане татко за пети път, научи единствено Lupa.bg. Булката Полина Спасова е в средата на шестия месец и се чака да даде живот на първата си рожба през август. Пенсионираният футболист се ожени скрито за смуглата модифицирана хубавица, като се чака купонът за венчавката да е този месец във Велинград, където е хотелът на родителите на Поли.

Младото момиче на съвсем на половина на възрастта на гелосания някогашен национал. Родителите й не били във екстаз от зетя, който е татко на 4 деца от 3 дами, а през леглото му са минали още много бройки. Поли ще подари Благо с бебе №5, което най-вероятно ще носи името на таткото на младата хубавица, който е и мъжът с парите във семейството.



Осеменителят на републиката има две деца от някогашната гимнастичка Христина Витанова - Йоана и Давид, само че за нея бе единствено благоприятен, по този начин и не я води пред олтара. След това Джизъса се омъжи за татарката Есмер. От нея е третото му дете Елай, което не може да вижда, тъй като има възбрана да припарва до малчугана. Причината се крие в слабия му ангел и изневерите, които Есмер не му елементарни. След това и Златка Райкова подари със наследник набожния голаджия, само че Балжко постави рога и на Райков с Полина.

Джизъса е прочут с това, че не се задържа дълго при избраниците си, та кой знае каква ще е ориста и на новото му семейство. Фразата " до момента в който гибелта ни раздели " няма тежест при някогашния футболист, който при типа на красива жена не помни всички Божи заповеди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР