Благовеста Бонбонова безспорно е една от най-обсъжданите участнички в риалити

...
Благовеста Бонбонова безспорно е една от най-обсъжданите участнички в риалити
Коментари Харесай

Бившият на Благовеста Бонбонова я оставил заради казахстанка

Благовеста Бонбонова несъмнено е една от най-обсъжданите участнички в риалити предаването “Ергенът”. Тя провокира същинска буря от мнения откакто демонстративно смъкна бельото си пред Ергена Виктор.

Какъв обаче е любовният живот на брюнетката? Оказва се, че в предишното тя е имала 8-годишна връзка с футболиста Пламен Димов, с който към този момент не са дружно.

През пролетта на 2020 година някогашният бранител на "Левски “ играе в локалния казахстански клуб "Окжетепес “. Бонбонова би трябвало да замине при Димов, само че стартира пандемията от ковид и тя остава в България. През това време Пламен се залюбва с локално момиче и оставя Благовеста поради казахстанка.

Отношенията сред Димов и новата му обичана се развиват скорострелно. Те даже към този момент имат дете на няколко месеца и подписаха брак. Казахстанката има дете от предходна връзка, което отглеждат дружно с Пламен.

Благовеста Цакова, известна в светските среди като Бонбонова и футболистът започнаха връзката си през 2012 година. В началото на техните връзки Пламен бе футболист на “Левски”, а малко по-късно двамата отпътуваха дружно за Казахстан. По-късно те се завърнаха в България, където Димов игра за "Ботев “ (Пд) и "Черно море “. Бонбонова бе компактно зад него и го поддържа когато името му бе забъркано в един от най-големите кавги в родния футбол. Играчът бе измежду набедените играчи на "Чермо море “ за симулативна игра при загубата с 1:3 едно от ЦСКА (София).

Димов и още петима футболисти бяха изгонени от отбора поради незадоволителни резултати на полиграф, изработен от управлението на клуба. Така се стигна и до повторното тръгване на Димов за Казахстан.

Името на Благовеста Бонбонова стана известно в рамките на България след нейното присъединяване в състезанието Мис Плеймейт. През 2011 година тя се появи на корицата на списание "Максим “ и съумя да пробие в немския "Плейбой “, където беше определена за момиче на месец март 2013 година.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР