Благотворителният концерт Заедно за Ванко“ събира на сцената на Grand

...
Благотворителният концерт Заедно за Ванко“ събира на сцената на Grand
Коментари Харесай

Концерт в подкрепа на 14-годишния Ванко събира малки и големи във Варна

Благотворителният концерт „ Заедно за Ванко “ събира на сцената на Grand Mall десетки деца и актьори в помощ на Иван Добромиров Тодоров, научи Moreto.net. Спектакълът, който цели да притегли внимание и поддръжка от допустимо най-вече хора, е на 18 ноември, понеделник, от 18 часа. Десетки дребни артисти, танцьори и акробати, както и звездите от „ Тутурутка “, магът Арсен и Атанас Кателиев – победител в „ Гласът на България “, дават своята поддръжка за идеята със театър в най-обичания търговски център на Варна.

„ Заедно за Ванко “ цели да се съберат средства за 14-годишното момче, което стана жертва на тежка злополука през юни. Той загуби майка си и баба си и в този момент е в положение на будна кома. За лекуването на Ванко са нужни 78 000 евро – непостижими за фамилията му.

В концерта на 18 ноември първи ще се включат съотборниците на Ванко от Спортен клуб по кикбокс и муайтай „ Боил “, където той тренираше. Спектакъла в Grand Mall ще открие „ Гайдарски оркестър “ от НУИ „ Добри Христов “, ще се изявят също артисти и инструменталисти от учебното заведение по изкуства. Деца от Арт работилничка „ Златни ръчички “, център „ Мама знае – занималня за деца в твоя град “, Център за изкуства „ ПИ Арт “, най-малките от танцов състав „ Маргаритка “ ще играят и пеят в поддръжка на Ванко. В пъстрата стратегия се включват клуб „ Огледало “ с типичен танци, темпераментните танцьори от клуб „ Фолклорна магия “, Ориент клуб „ Халея “, „ Весели щурчета “. Деца от „ Роберта балет “ и групировка „ Балкански ритми “ също ще се опитат да възпламенят публиката да поддържа идеята за помощ на потърпевшото дете.

С сила и ефектни осъществявания ще се включат Варненската айкидо академия и Акробатичен клуб „ Акро старс “. Изкуството си ще покажат артистите от Angel voices. Специален участник в благотворителна акция е Работилничка „ Щастие “.

В концерта „ Заедно за Ванко “ магът Арсен ще покаже най-хубавите си вълшебства, глас ще извиси и националната певица Мария Иванова. Обичаният от публиката победител в тв формата „ Гласът на България “ и горделивост за Варна Атанас Кателиев ще бъде звездата в програмата. Ярък край на спектакъла ще сложат майсторите на огненото шоу от „ Палячи “.

Всеки може да изрази своята съпричастност и да даде своя дребен, само че скъп принос за Ванко, като се включи с дарения в акцията. В Grand Mall ще бъдат ситуирани кутии за дарения и ще има информация за дарителските сметки. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР