Благотворителната организация за помощ на хора с черепни травми -

...
Благотворителната организация за помощ на хора с черепни травми -
Коментари Харесай

След колапса на Вертонген - поискаха принудителни смени във футбола

Благотворителната организация за помощ на хора с черепни контузии - "Хедуей ", насочи предложение да бъдат въведени краткотрайни смени при подозрения за съществени черепни контузии.

Предложението пристигна след снощния първи полуфинал в Шампионската лига сред Тотнъм и Аякс, приключил 0:1, когато бранителят на домакините получи сериозен удар в главата и бе сменен след няколко минути съмнение.

Вертонген се сблъска със своя съотечественик и съотборник Тоби Алдервейрелд, до момента в който се опитваше да преодолее вратаря на гостите Андре Онана. Мениджърът на Тотнъм разказа излизането на белгийския бранител от игра като огромен удар по тима.

Съдията Антонио Матео Лаос приказва с медицинския щаб на Тотнъм за положението му, след което бранителят се върна на терена, само че единствено с цел да напусне дефинитивно играта минути по-късно.

"Прегледът на един футболист за три минути или даже за пет, какъвто беше казусът с 32-годишния Ян Вертонген, не разрешават на медицинския екип да сложи вярната диагноза ", споделя Люк Григс от "Хедуей ", написа организация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР