Благотворителна акция на ученици, родители и учители от Образователен център

...
Благотворителна акция на ученици, родители и учители от Образователен център
Коментари Харесай

Ученици от Варна зарадваха с подаръци хора в нужда

Благотворителна акция на възпитаници, родители и учители от Образователен център " Британика “ се организира за трета поредна година във Варна, научи Varna24.bg .

След едномесечни подготвителни дейности в фамилиите и офиса на центъра, 50 " джудженца “, негови ученици, предадоха в БЧК Варна над 300 базови празнично опаковани хранителни пакети.

Всеки пакет съдържа 12 хранителни продукта в това число варива, месни консерви и захарни произведения. Към всеки от тях има коледна картичка с обръщение за радостни и топли празници, направени от възпитаници в Образователния център и варненското Специално учебно заведение за учащи с нарушено зрение.

Това не е просто щедрост, това е съпреживяване и взаимност, сътворени с очите, сърцата и сръчните ръце на млади и по-възрастни хора в техните фамилни общности, инициирана от друга общественост – просветителната, която ги сплотява за благотворителната идея.

Те се доверяват за следващ път на червенокръстката общественост, която ще насочи празничните пакети на уязвими лица, фамилии и консуматори, потърсили помощ в обществената приемна на БЧК; консуматори на Център " Домашни грижи “ на БЧК както и за лица, настанени в предпазени и следени жилища, спешни центрове и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР