Благотворителен винтидж базар в подкрепа на 3-годишно момченце, болно от

...
Благотворителен винтидж базар в подкрепа на 3-годишно момченце, болно от
Коментари Харесай

Инфлуенсъри организираха благотворителен базар в помощ на болно дете

Благотворителен винтидж базар в поддръжка на 3-годишно момченце, болно от тежка форма на епилепсия, провежда Фондация " Данък положително " дружно с фешън платформи и инфлуенсъри. Организаторите имат вяра, че да се прави положително е неписан закон и отговорност всеки един от нас като част от обществото.

Едни от най-атрактивните и известни персони отвoриха дрешниците си в поддръжка на идеята. Участниците в събитието показаха свои облекла, с цел да оказват помощ на едно дете да живее пълноценно и щастливо.

Дима е роден на 1 юни 2018 година изцяло здрав, в точния момент, без никакви патологии. На 4-ри
месечна възраст получава първите си пристъпи. Здравословното му положение внезапно се утежнява в средата на тази година. Това е и повода през месец септември 2021 година близки другари да съберат в границите на 48 часа сумата от 13 325 лева, с цел да може дребният Дима да замине по неотложност в Барселона при един от най-изявените невролози и експерти по детска епилепсия. Веднага са направени 48 часови ЕЕГ изледвания, тествани са серия от медикаменти под видео и ЕЕГ наблюдаване. Заключението е, че Дима е изцяло устойчив и се нуждае от незабавна мозъчна интервенция, при която благодарение на чип пристъпите му да спрат вечно.

Сумата нужна за интервенцията на Дима възлиза на 49 600 евро. Всички дарения се събират по благотворителните дарителски сметките на Фондация „ Данък положително “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР