Благотворителен коледен базар, средствата от който ще отидат за създаването

...
Благотворителен коледен базар, средствата от който ще отидат за създаването
Коментари Харесай

Базар в Хасково помага за кабинет по репродуктивна медицина 

Благотворителен коледен базар, средствата от който ще отидат за основаването на кабинет по репродуктивна медицина в Хасково провежда регионална администрация. Така тя ще подкрепи плана „ Събуждане “ на фондация „ Искам бебе “.

Благотворителният коледен базар ще бъде открит на 22 декември пред постройката на Областна администрация със съдействието на РУО образователни заведения, съпричастни към идеята. Възпитаници от учебни заведения в района ще вземат присъединяване в коледния базар, като дават картички, сувенири и сладкарски произведения, направени от тях.

Демографската рецесия в България и безплодието са проблем, пред който са изправени хиляди двойки, мечтаещи за рожба. Затова регионалният шеф инж. Минко Ангелов и неговият екип дружно с фондация „ Искам бебе “ ще работят безрезервно в поддръжка на нуждаещите се двойки.

Създаването на кабинет по репродуктивна медицина в регионалния град ще бъде единствено крачка към сбъдването на фантазията на десетки фамилии от района за дете. Нуждаещите се ще получат елементарен и бърз достъп до експерти и ще си спестят дълги пътувания до по-големите градове в страната, уверени са основателите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР