Благотворителен дрифт в Русе в помощ на малката Бела, която

...
Благотворителен дрифт в Русе в помощ на малката Бела, която
Коментари Харесай

Благотворителен дрифт в Русе ще събира пари за малката Бела

Благотворителен дрифт в Русе в помощ на дребната Бела, която се нуждае от средства за лекуване на тежко заболяване.

Състезанието ще се организира на 3 април.

Полигонът край Русе ще се трансформира в писта за фенове на автотунинга и високите скорости, предава. А всички събрани средства от събитието ще бъдат дарени за лекуването на 3-годишното момиченце.

"Очакваме много аудитория - някъде към 3000 индивида. Имаме огромен интерес от всички градове на България ", сподели уредникът Михаел Иванов.

Семейството на Белослава сега е в Турция и живее на квартира покрай болничното заведение, в която тя се лекува. Детето посещава и физиотерапия на няколко разнообразни места. Не е ясно каква е точната сума, която ще е нужна за лекуването ѝ. До момента са дадени към 135 000 евро.

"Една процедура е 10 000 евро. Прави се всеки месец. Не се знае какъв брой процедури още следва да бъдат изпълнени, досега сме създали две ", изясни бащата на Бела Бисер Бориславов.

Семейството на Бела е извънредно признателно за организирането на самодейността.

"Благодаря на уредниците. На всички почитатели, които ще бъдат с колите си. Инициативата е чудесна и се веселя, че има хора, които имат вяра в Бела и ни оказват помощ, защото е доста мъчно двама млади родители да им се случи такова нещо ", сподели още Бисер.

Освен да се насладят на майсторски дрифт, посетителите ще могат да се повозят на особено дрифт такси. Подобно шоу ще се организира по същото време и на пистата в Сапарева баня. Приходите от него още веднъж ще бъдат за дребната Бела.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР