Благоеврад. Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ –

...
Благоеврад. Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ –
Коментари Харесай

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева организира благотворителна инициатива в Парламента

Благоеврад. Народният представител и регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева провежда благотворителна самодейност в Парламента. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Благоевград .
Заедно с поданици на села Скребатно показаха обичайни ръчно направени произведения на изложба-базар под наслов „ Да върнем вярата и духа в Скребатно “. От ГЕРБ – Благоевград напомнят, че при започване на годината изгоря постройката, приютяваща читалището, кметството и пенсионерския клуб на село Скребатно.
„ Горда съм да посрещна в Народното събрание пазителите на традициите и гордия български дух. От най-малките до най-възрастните участвате в активността на читалището. И макар сполетялото ви злополучие, единствено месец по-късно вие отбелязахте почтено 100 годишнината от неговото основаване. Вашата идея би трябвало да бъде идея на всеки един от нас. “, с тези думи Даниела Савеклиева откри благотворителния базар. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов разгласи, че Парламентарната група на ГЕРБ подарява 5 000 лв. на село Скребатно.
Гостите от Скребатно се срещнаха и с Председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.
Посетителите благодариха на госпожа Савеклиева за опцията да показват своите произведения пред народните представители и за помощта, която парламентарната група на ГЕРБ ще окаже на селото за възобновяване на читалището.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР