Благоевградчани чакат с часове на опашка пред Второ РУ-Благоевград на

...
Благоевградчани чакат с часове на опашка пред Второ РУ-Благоевград на
Коментари Харесай

Километрични опашки за подновяване на документи за самоличност в Благоевград

Благоевградчани чакат с часове на опашка пред Второ РУ-Благоевград на 40-градусови жеги за издаване на. Вече няколко дни на гишетата там е лудница,опашките са напряко километрични. Днес още веднъж се чакат опашки, а и горещини: време е новият началник на ОДМВР-Благоевград Георги Кандев да намерения за отварянето на още гишета, молят жители

Читатели на Югозапад Днес алармираха, че в последните няколко дни в Благоевград се извиват километрични опашки за възобновяване на персонални карти и паспорти. Вчера във Второ РУ-Благоевград стотици благоевградчани са чакали с часове на 40 градусовите жеги! Припомняме, че от МВР-Благоевград сякаш работят с удължено работно време от 8.00 до 18 часа, само че благоевградчани разясниха, че организацията тази година е извънредно слаба.
 Масова промяна на кметски наместници в Благоевградско Масова промяна на кметски наместници в Благоевградско
Новият кмет на Благоевград Илко Стоянов ще направи промяна на кметските си наместници в селата Бучино, Зелен Дол, Селище, Лисия, Мощанец...

Във Второ РУ-Благоевград работят едвам няколко гишета, а в стаята се позволяват най-много по двама души поради ограниченията по отношение на ковид. Недоволни жители разясниха за " Югозапад Днес ", че се наложило да чакат 5 часа за документи за идентичност.

Други пък се оплакваха, че не ги пускат да седнат на сянка до оградата на Районното ръководство, а измежду чакащите имаше и бременни дами, и възрастни хора. От МВР-Благоевград не се бяха сетили да дават и автомат за вода на чакащите, разясниха недоволни жители.

Днес още веднъж се чакат опашки, а и горещини- време е новият началник на ОДМВР-Благоевград Георги Кандев да намерения за отварянето на още гишета, молят жителите на града.

 

Още от БЛАГОЕВГРАД:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР