Blagoevgrad24.bg виж галерията Три години затвор при първоначален общ режим получи

...
Blagoevgrad24.bg виж галерията
Три години затвор при първоначален общ режим получи
Коментари Харесай

Три години затвор за гамена Живко, осакатил възрастна бургазлийка на автобусна спирка

Blagoevgrad24.bg виж галерията Три години затвор при първичен общ режим получи бруталният Живко Кючуков, който изрита пенсионерката Виолета Караджова на автобусна спирка в Бургас. Това реши преди малко Районният съд в Бургас, който почете на 100% исковете на потърпевшата жена, съобщи кореспондент на Buras24.bg. 
Както съобщихме, делото се гледа по съкратената процедура, защото Живко призна виновността си. Това автоматизирано редуцира присъдата му с 1/3. Кючуков ще би трябвало да изплати на Виолета 18 хиляди лв. обезщетение за неимуществени вреди и над 1600 лв. за медицински разноски.
Пред съда смотолеви само "Извинявам се " и подвигна плещи, отговаряйки на въпрос на съдията, за какво е нападнал старата бургазлийка.
Прокуратурата изиска 4,5 години отнемане от независимост за Живко, до момента в който юристът на потърпевшата настоя за 6 години затвор. Самата Виолета не участва на делото против нападателя си Живко Кючуков. Нейният юрист съобщи, че след случая се чувствала безпокойствие и не можела да спи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР