Благоевград. Заместник-кметът Христина Шопова даде начало на празничната програма в

...
Благоевград. Заместник-кметът Христина Шопова даде начало на празничната програма в
Коментари Харесай

Благоевград: Заместник-кметът Христина Шопова даде начало на празничната програма, посветена на Международния ден на детето

Благоевград. Заместник-кметът Христина Шопова даде начало на празничната стратегия в Благоевград, отдадена на Международния ден на детето, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин . По мотив празника от Община Благоевград благодарение на партньорски организации са подготвили редица занимания за най-малките, които ще се организират в границите на целия дневно на площад „ Македония “.
Освен танцовите и музикални осъществявания на „ Силвана Денс “, танцова групировка „ Астра “, Денс студио „ Дежа вю “, както и солистите от вокално студио „ Фа Диез “, денем ще бъде разиграна и лотария. Дете, което авансово е било записано за присъединяване в една от двете шатри, ситуирани на площадното пространство, ще си тръгне от празника с велосипед, а всички ще получат снакс от компанията, която обезпечава огромната премия.
„ Искам да поздравя всички пораснали и не толкоз пораснали деца, тъй като виждам много такива измежду публиката. Искам да пожелая на всички деца на Благоевград да бъдат здрави и усмихнати. Ние, от Община Благоевград, а и вие, като родители, сме уверени, че имаме най-прекрасните деца – това те демонстрират всеки ден “, съобщи Христина Шопова. Тя изрече специфични благодарности към родителите, които са довели децата си на празника, проведен от Община Благоевград.
3-годишната Изи пожела на всички деца във връзка днешния празник да бъдат щастливи и да се усмихват повече.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР