Благоевград. Срещите с хората винаги са били важни за нас,

...
Благоевград. Срещите с хората винаги са били важни за нас,
Коментари Харесай

Росен Желязков в село Вълкосел: ГЕРБ работи за по-високи доходи и повече възможности

Благоевград. Срещите с хората постоянно са били значими за нас, тъй като единствено по този начин можем да разберем какво Ви вълнува, каква вероятност желаете за себе си и децата си. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област Росен Желязков на посещаване в шивашка фабрика в село Вълкосел, община Сатовча, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ . Заедно с него бяха претендентът за депутат на обединението от Сатовча Мехмед Мюхтар, регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, регионалният секретар на структурата Даниела Савеклиева и общинският началник на ГЕРБ-Сатовча Румен Арнаудов.

„ Само дружно можем да работим, с воюване и вражди няма да стане. Работим за по-високи приходи и повече благоприятни условия. Най-големите планове, които ще подкрепят бизнеса, като автомагистрала „ Струма ”, се случиха по времето на ГЕРБ ”, акцентира Желязков. По думите му идващото ръководство би трябвало да надгражда това, което е реализирано досега, а не да се разрушава и да се стартира от нулата.

„ Искаме да привличаме вложения, а инестирорите няма да вложат парите си там, където няма разсъдък, мир и успокоение ”, сподели още лидерът на листата.

Андрей Новаков посочи, че в листата на ГЕРБ-СДС с претенденти за народни представители са включени младежи, един от които е Мехмед Мюхтар, които ще дадат нова вероятност и нови хоризонти.

Пътят, който бе построен, с помощта на държавното управление на Бойко Борисов, също бе акцент в диалога, като хората регистрираха, че това оказва помощ и на вложителите в региона.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС поеха ангажимент, че срещите с жителите в района ще се случват регулярно, а освен в предизборна акция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР