Благоевград. По повод Деня на християнското семейство възпитаниците от ЦЛТРДБ

...
Благоевград. По повод Деня на християнското семейство възпитаниците от ЦЛТРДБ
Коментари Харесай

Благоевград: Центърът за личностно и творческо развитие на децата организира празничен концерт по повод Деня на християнското семейство

Благоевград. По мотив Деня на християнското семейство възпитаниците от ЦЛТРДБ ще показват концерт пред поданици и посетители на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Концертът ще стартира в 18.30 часа на 21 ноември 2018 година в зала „ Пейо Яворов “. С богата празнична стратегия децата от всички школи ще покажат своите познания и гении в разнообразни сфери на изкуството.
Публиката ще има опция да се наслаждения на нови осъществявания, като на сцената дружно с дългогодишните ученици на Центъра, ще се качат и най-малките представители на школите.
Във фоайето на залата гостите ще прегледат галерия от произведения на надарените деца в региона на приложното и изобразителното изкуство.
Концертът ще приключи с предизвикателство към родителите на участниците. Те ще имат опция да се качат на сцената и дружно с децата, да изпълнят ария, отдадена на българското семейство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР