Благоевград. Първият ден от Детски коледен панаир привлече стотици деца

...
Благоевград. Първият ден от Детски коледен панаир привлече стотици деца
Коментари Харесай

Благоевград: Децата от града творят по време на Детски коледен панаир

Благоевград. Първият ден от Детски коледен панаир притегли стотици деца във фоайето на Младежки дом в Благоевград, оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Инициативата, проведена от Общината и фондация „ EASY ART ”, с ръководител Станка Желева, се организира в границите на два дни, като финалът ще бъде подложен с разтрошаване на празнична пинята, към 16:00 часа на следващия ден.
Вълшебството на Детския коледен панаирен дух се придвижва в Благоевград за четвърта поредна година.
В рамките на панаира, деца, благодарение на аниматори, майсторят, вършат коледни сладкиши, създават картички, календари и така нататък
Една от новостите тази година е ателие за направа на коледни свещи, като всяко дете може да направи празнична свещ по собствен дизайн, в разнообразни цветове и украшения. Освен направата на свещи, в програмата за първа година влизат атрактивни коледни играчки от естествена вълна, както и красиви елхи от хартия.
Сред обичаните атракции е и обичайното ателие за коледни сладки, където децата ще могат да украсят свои кулинарни шедьоври. В програмата са включени още и архитектурна работилница, ателие за снежни индивиди, 3D картички и преспапиета.
Част от направените продукти ще бъдат изложени по време на Коледния базар, който отваря порти на 27 декември.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР