Благоевград. И тази година Община Благоевград е подготвила изключително разнообразна

...
Благоевград. И тази година Община Благоевград е подготвила изключително разнообразна
Коментари Харесай

Благоевград: Богата програма е предвидена по време на Коледен фестивал 2018 в града

Благоевград. И тази година Община Благоевград е подготвила извънредно разнообразна стратегия за коледно-новогодишните празници. Тяова оповестиха от пресцентъра на Общината . Коледният фестивал е изпълнен с доста празнични събития, музика, спектакъл, кино, танци и специфични работилници, както и Коледни благотворителни базари, с ръчно направени продукти.
Старт на програмата ще бъде даден на 5 декември от 18.30 часа на площад „ Георги Измирлиев “ с тържествено запалване на празничните светлини в Благоевград и посрещане на Дядо Коледа.
Едно от най-любимите събития, трансформирало се в традиция за Благоевград - „ Часът на приказния повествовател “, стартира от 10 декември във фоайето на Община Благоевград, от 18.00 часа. От 15 декември, във фоайето на Младежки дом, стартира Детски коледен панаир, обичана самодейност за децата, която се организира взаимно с Община Благоевград и фондация „ Easyart “.
Коледен фестивал и тази година е съпроводен с доста събития и богата, цветна стратегия. Финал на Фестивала ще сложи обичайният Кукерски фестивал 2019 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР