Благоевград и БГ Радио подкрепят Пловдив, носител на приза Европейска

...
Благоевград и БГ Радио подкрепят Пловдив, носител на приза Европейска
Коментари Харесай

Церемонията на БГ радио - в Пловдив

Благоевград и БГ Радио поддържат Пловдив, притежател на наградата Европейска столица на културата. По тази причина церемонията, тази година, еднократно, ще се организира точно в Пловдив на 22 май, зала Колодрум.
 
На 14-15 юни огромните спечелили ще дойдат в Благоевград за величествен концерт в парк „ Македония “.

Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална гала в страната, се връчват статуетки, избрани напълно от слушателите на БГ Радио за премия на музикантите с най-впечатляващите достижения за миналата година посредством гласоподаване на уеб страницата на медията www.bgradio.bg.

И този път влиятелната сцена на Годишни Музикални Награди на БГ Радио ще даде летящ старт на новите български поп и рок шлагери. Сред тях е и „ Несъвършен “ на РУШИ. Нова ария ще показват и Братя Аргирови, които са избраниците на БГ Радио да получат единствената премия, чиито адресат дефинира еднолично екипът на медията – БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.

На уеб страницата на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 21 май се гласоподава за финалния стадий в Годишни Музикални Награди 2019, в който се дефинират спечелилите във всяка една от деветте категории.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР