Благоевград. Годишен концерт в зала Яворов“ представиха възпитаниците от Център

...
Благоевград. Годишен концерт в зала Яворов“ представиха възпитаниците от Център
Коментари Харесай

Благоевград: Децата от Център за личностно и творческо развитие с отлично представяне на Годишен концерт под наслов „Заедно в изкуството“

Благоевград. Годишен концерт в зала „ Яворов “ показаха възпитаниците от Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград пред своите фамилии и другари. Талантливите деца на Благоевград демонстрираха всичко усвоено и научено през образователната година в школите на Центъра, оповестиха от пресцентъра на Общината .
Официално начало на концерта сложи заместник-кметът на Община Благоевград Христина Шопова, която поздрави децата от името на кмета доктор Атанас Камбитов и от свое име за отличната работа през целия образователен интервал.
„ Идеята на Центъра е да предлага доста и разнообразни благоприятни условия за децата на Благоевград. Всеки може да открие себе си, запознавайки се с дейностите в разнообразни школи. Самите ние, които сме израснали в този град, помним квартал „ Вароша “. Помним какъв брой събития се случваха. Човек би трябвало да опита доста неща, с цел да може да открие себе си, да развие своя гений, под управлението на едни прелестни преподаватели. Целенасочено работим в посока рационализиране и насърчаване гениите на Благоевград, а дръзвам да настоявам, че Благоевград може да се гордее с най-талантливите, най-креативните и най-умните деца. Поздравявам целия екип, преподавателите, които работят в този Център, с толкоз доста обич. Знаете, че ЦЛТРДБ бе основан, в такава форма, преди към година и половина. Доказахме, че когато човек има опита, мъдростта, желанието, като тези изключителни специалисти триумфът не закъснява. Благодаря и на родителите за поддръжката, по тази причина че предизвикват децата си да бъдат в този Център. Сигурна съм, че няма по-голяма премия от това да видиш децата осъществени и усъвършенствани “ сподели Христина Шопова в спонтанното радио студио на Кръжока по публицистика към ЦЛТРБ и разясни, че и тя е работила в радио студио и е взела участие в разнообразни кръжоци.
За първи път жителите и гостите на Благоевград имаха опция да видят на сцената, както децата по този начин и самите преподаватели и ръководители. На сцената се редуваха осъществявания на пиано, цигулка, тамбури. Изкуството на учениците от школата по стъклопис, батик, керамика и приложно изкуство допълниха цялостната атмосфера.
В края на програмата зам.-кметът Христина Шопова връчи благодарствени грамоти на ученици от другите школи към ЦЛТРБ, а Директорът на Центъра насочи своята признателност към кмета и управлението на Община Благоевград за поддръжката и опцията да се развиват децата в уютна и градивна атмосфера.
Годишният концерт се трансформира в обичаен и се провежда в края на всяка образователна година, като в него взимат присъединяване всички школи и сформира от Центъра.
В последната година ЦЛТРДБ разкри нови школи. За малко време от своето основаване те се приготвиха за своето показване в „ Заедно в изкуството ”, концерт, който се трансформира в празник за ученици, преподаватели, родители и фенове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР