Благодетелят на Вихрен Коко Динев се сдоби с още едно

...
Благодетелят на Вихрен Коко Динев се сдоби с още едно
Коментари Харесай

Приключи с поп фолк певиците! Коко Динев разкри, че има черн...

Благодетелят на Вихрен Коко Динев се снабди с още едно отроче, този път за многообразие не от фолк певица. Става въпрос за чернокожия техничар Шалозе Удоджи. Популярният нигериец, който преди време игра и в ЦСКА, изненадващо цъфна в Сандански и и облече екипа на Вихрен, като се разгласи за рожба на хазартния необут, написа lupa.bg.

Босът на Вихрен особено похвалил Удоджи, откакто видял какъв брой старателно тренира. Нигериецът с български паспорт и българско име - Митко, изпъквал пред по-младите от него и показвал класа в заниманията на тима от Югозападната трета лига, водени от младия треньор Ивайло Василев.

Футболистът си е взел нашенка за жена. Двамата даже имат две дечица - момиче и момче. Сега фамилията считало да се откри в Сандански, а Коко Динев им подал ръка.

" Даде им апартамент и кола. Удоджи в действителност му е като наследник. А и като видя и дечицата му напряко се разтопи и ги одобри като свои ", описа източникът ни.

В последните месеци Удоджи е играл в шестодивизионния британски Уелинг Юнайтед, само че към този момент е решил да остане за непрекъснато в България със фамилията си. 

Ръководството на Вихрен към този момент е уредило документите му и той се чака да запише първи минути след завръщането си при " зелените " още тази събота. Отборът от Сандански приема водача ОФК Костинброд в завладяващ мач от Югозападната трета лига. 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР