Благодаря за смелостта на хората Радостин Василев, министърът който се

...
Благодаря за смелостта на хората Радостин Василев, министърът който се
Коментари Харесай

Петков: Мафията току що загуби коалиционния си партньор

Благодаря за смелостта на хората Радостин Василев, министърът който се бореше с всичките си сили, с цел да пребори мафията в спорта. Въпреки че нямаше поддръжка от КПКОНПИ, поради нежеланието на Слави Трифонов да му оказват помощ. Това съобщи министър председателят Кирил Петков на изключителна конференция на Продължаваме промяната, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Благодаря на Георги Георгиев, Иво Атанасов, Николай Радулов, Деян Петков, Светлин Стоянов. Днес видях едни смели хора, които знаят, че тяхната преданост не е към подмолния артист с неговите 20 -годишни другари и Орлин Алексиев и компания, добави Петков. Поздравявам ги. България има късмет, мафията одеве загуби съдружния си сътрудник, акцентира Петков.

В клетвата на депутатите не участва думата партия. Радвам се, че в българския парламент към този момент има хора, които работят по воля. Държавата не би трябвало да се ръководи от сценаристи, или от някогашни министър председатели в джипки и от почетни ръководители в сараи. Мафията загуби опцията да образува държавно управление, сподели финансовият министър Асен Василев.

Тези хора са против модела на задкулисие, което са видели в Има Такъв Народ. Това Народно събрание ще имаме болшинство от хора, които споделят „ Не на мафията “, сподели Петков.

Няма проблем съидейници да търсят дружно поддръжка, има проблем обаче някой да подрежда на тези хора по какъв начин да гласоподават, съобщи Василев в виновна въпрос на БГНЕС. Това държавно управление би трябвало да поведе борбата против мафията. Тази борба зависи от остатъчно поддръжка в Народното събрание. Ако няма такава поддръжка, няма смисъл това държавно управление да го има. Ако няма поддръжка, би трябвало да отидем на избори, акцентира Асен Василев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР