Благодаря за огромната смелост на хората, които напускат ПГ на

...
Благодаря за огромната смелост на хората, които напускат ПГ на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор

Благодаря за голямата храброст на хората, които напущат ПГ на Има Такъв Народ, съобщи министър председателят

"Когато тръгнахме по площадите, обещахме нулева приемливост към корупцията. През последните няколко месеца непрестанно се опитвахме да спазим това заричане. Закони се бавеха – постоянно от няколко индивида от Има Такъв Народ. Днес стана ясно, че този вододел е тук – сред мафията и България на свободните хора, на тези, които разчитат, че страната ще работи за тях ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков на изключителна конференция на "Продължаваме Промяната ", съобщи

"Искам да благодаря за голямата храброст на хората, които напущат парламентарната група на Има Такъв Народ ", акцентира министър-председателят. И добави: "Днес аз видях едни в действителност смели хора, които знаят, че тяхната преданост не е към подмолния артист и неговия 20-годишен другар Орлин Алексиев ".

"Не сме стимулирали тези депутати. Вярваме, че в това Народно събрание има хора, които са господари на себе си и ще имат смелостта да застанат на страната на народа в борбата му против мафията ", безапелационен беше вицепремиерът и финансов министър Асен Василев.

По думите му страната да се ръководи от "диванчета и фотьойлчета " и има хора, които ги е боязън да влязат в Народно събрание и да положат клетва.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР