Благодаря Ви приятели, за подкрепата, вярата и доверието, които непрекъснато

...
Благодаря Ви приятели, за подкрепата, вярата и доверието, които непрекъснато
Коментари Харесай

Ген. Шивиков: Обвиниха ме дори, че почитаме Апостола в района на поделението

Благодаря Ви другари, за поддръжката, вярата и доверието, които непрестанно засвидетелствате към мен през последните 3 години и нито за момент не се осъмнихте в моята непорочност, неприкритост и почтеност от мен към Вас. Аз съм уверен, че идва денят, когато и българският съд ще потвърди моята непорочност и ще отхвърли по безапелационен метод несъстоятелните обвинявания към мен.
Аз съм спокоен, убеден и сигурен в моята непорочност тъй като през целия длъжностен път на развиване съм се старал самосто ятелно и дружно с Вас, сътрудници, да подобавам с почитание и учтивост към всеки и към всички; да показваме поклонение пред паметта и делото на починалите за свободата и независимостта на Отечеството, както и на потърпевшите и починалите при осъществяване на войнския им дълг в родината или зад граница; да се отнасяме с почит и грижа към техните семейства; да развиваме и обогатяваме военните обичаи и издигаме престижа на Родината и въоръжените сили; да почитаме държавните знаци и институции.

Чрез публикуването на тези редове желая изрично да заявя, че няма мощ, която да е в положение да ме пречупи и пречупи. Към всички тези долни и подмолни субекти споделям: „ Но пасаран! “. Аз съм градил името си от деня, когато съм почнал да съзнавам и разбирам заобикалящият ме свят и няма да позволи, някаква шлака да ме оскверни. Ще бъда несклоняем и хладнокръвен в тази битка, тъй като Вие другари ми давате мощ, религия и вяра. Ще дам единствено няколко образеца за следващото обвиняване и защо се съди български офицер, тъй като публицистите не дават задоволително изясненост и избират пикантериите.

Едно от неуместните обвинявания е, че отдаваме респект на Апостола на свободата, пред неговия монумент, който се намира вътре в поделението. Другите няколко обвинявания т.е. за всичките години, през които имах достойнството да бъда пълководец на 61 Стрямска механизирана бригада, е отбелязването на освобождението на Карлово и сформирането на първия общински съвет в града на Апостола и в България след освобождението от турско иго. Защото по отговарящ метод отбелязахме 100 години от Балканските войни. Защото извършвахме Богоявленски водосвет на бойното знаме, тъй като укрепвахме връзките сред войска и народ и най-после, само че не и на последно място тъй като намирахме време и да сплотяваме колектива за Коледа.

Представяте ли си защо съм обвиняем!? Това е подигравка с българския боец без значение дали е боец, сержант, офицер или военачалник. Това е подигравка и с локалната власт и български народ. Очаквам вашите мнения, а към троловете се обръщам - застанете с имената си страхливци, както аз го върша. За България и нашия народ! Бог да ни пази!

Димитър Шивиков

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР