Благодаря на всички колеги, че загърбиха своите междуличностни различия. Това

...
Благодаря на всички колеги, че загърбиха своите междуличностни различия. Това
Коментари Харесай

Край на патриотичната драма: Всичко е забравено, Сидеров благодари на Борисов

Благодаря на всички сътрудници, че загърбиха своите междуличностни разлики. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов след незабавната среща в Министерския съвет, на която участваха всички членове на ръководещата коалиция, в това число Волен Сидеров и Валери Симеонов.

Всеки от нас има своите нерви, всеки е човек - нашите разменени реплики не трябва да се схващат като нещо разрушително, сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров, който стоеше отдясно на Борисов и Цветанов, до момента в който Валери Симеонов стоеше отляво. Сидеров изясни, че в случай че " в този момент се отиде на избори ", щяло да има безпорядък.
Нашите дейности не би трябвало да провокират подозрения, че ще има разпадане на ръководството. Различия ще има, тъй като сме разнообразни хора, разясни Сидеров и увери, че по всеки законопроект и по всяко предложение щяло да се приказва повече вътре в обединението.
Сидеров сподели, че това, което приказвал последните два-три дни намерили своя отзив. Припомняме, че той особено изиска да се спре Закона за шума, инспириран от Валери Симеонов. Лидерът на " Атака " " особено " благодари на Борисов, тъй като влязал във функционалността си на координатор.
" Искам да успокоя сътрудниците от Българска социалистическа партия, които се притесняваха, че ще би трябвало да работят през август месец, в случай че падне държавното управление - да не се безпокоят, да си вършат тена и приятна отмора ", приключи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР