Благодаря на всички, които дадоха подкрепата си за мен и

...
Благодаря на всички, които дадоха подкрепата си за мен и
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Благодаря на всички, които подкрепиха мен и нашите общински съветници и кметове на кметства

„ Благодаря на всички, които дадоха поддръжката си за мен и нашите претенденти за общински съветници и кметове на кметства! Листата на МК “БСП за България ” ще има най-вече представители в Общинския съвет. С вашата мощ и още заряд виждам напред, към балотажа на 5 ноември. Очаква ни интензивна нова седмица! “, сподели Пенчо Милков, претендентът за кмет на община Русе.

След обработка на 100% от протоколите той събра 37,06 %, при 15.25% за Иван Иванов от ГЕРБ. За претендентите за общински съветници гласоподаваха 23,02% от русенци, което им обезпечава 12 мандата. Ясни са и определените кметове от локалната коалиция - за Тетово - Калоян Терзиев, за Сандрово - Георги Пенков, за Ново село – Стефан Цанев и за Николово – Златан Ванев.

„ Ще продължим да утвърждаваме модела на единство и почитание към другите политически сили - да бъдем дружно в днешното мъчно време. Готов съм да продължа огромните стъпки в развиването на Русе. Нашата мощ е цялостната ни неприкритост и непосредственост до жителите, като общината ще продължи да бъде транспарантна институция, а общинските предприятия - все по-силни и самостоятелни от частни ползи “, съобщи Пенчо Милков.

“Русенци ясно обявиха своя избор за Общински съвет, подкрепяйки МК “БСП за България ”, която води с близо 6% пред втората класирана листа. Екипът на обединението включва потвърдени експерти, които ще работят уверено и неуморно в отбрана на ползите на хората. С Русе в сърцата ”, сподели още той.

Освен за Русе, продължава конкуренцията за кмет в селата Червена вода, Хотанца и Долно Абланово.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР