Благодаря на всички гласоподаватели, които дадоха своя глас, на второ

...
Благодаря на всички гласоподаватели, които дадоха своя глас, на второ
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Вдъхнахме надежда на гражданите, а не отвращение

„ Благодаря на всички гласоподаватели, които дадоха своя глас, на второ място на нашия кандидат-кмет, който организира една почтена борба в една комплицирана обстановка. Днес сме тук, с цел да ви кажем, че желаеме да изразим нашата признателност на съдружните ни сътрудници “, съобщи ръководителят на БСП-София Иван Таков.

По думите му София на следващия ден ще осъмне с ново ръководство, което сигурно ще бъде по-добро. „ Това какво ще се случи ще забележим на следващия ден и ще разясняваме. Твърдо сме уверени, че ще можем да осъществяваме нашите политики, които изразихме пред жителите “, добави той.

Костадин Паскалев също изрази признателност към Григорова, по тази причина че е съумяла да изрази вярно посланията към хората. „ Имам единствено една институция, към която нямам признателност. Премиера, министъра на МЕУ и на Министерство на вътрешните работи опропастиха доверието на жителите в изборите. Снимането, преписването, изявлението на вътрешния министър, че всички партии купуват гласове без да демонстрира доказателства “, съобщи Паскалев и добави, че на следващия ден сигурно ще имат мотив за наслада.

„ Ние вдъхнахме на жителите вяра, гласовете за нас бяха подадени с вяра, а не с омерзение, в случай че би трябвало да изтъквам един от водачите на сглобката. Въпреки омаскаряването ние оставаме с вяра, считаме че тя е жива и е на една ръка разстояние. Утрото е по-мъдро от вечерта “, съобщи Григорова и добави, че ще разяснява повече след формалните данни.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР