„Благодаря на всички дупничани, които излязоха да гласуват – както

...
„Благодаря на всички дупничани, които излязоха да гласуват – както
Коментари Харесай

Новоизбраният кмет на Дупница инж. Чимев: Третият ми мандат ще бъде изцяло обърнат към проблемите на хората

„ Благодаря на всички дупничани, които излязоха да гласоподават – както на тези, които още веднъж ме поддържаха, по този начин и на тези, които избраха моя опонент”, съобщи по време на конференция определеният за трети мандат кмет на община Дупница инж. Методи Чимев. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

„ Нашите съграждани бяха раздвоени и се разделиха на такива, които оцениха направеното през последните години и на други, съгласно които явно направеното не е достатъчно”, направи своя разбор на изборите той.

„ За мен като кмет този избор води до някои заключения. Очевидно към този момент не е значимо само дали Общината е финансово постоянна. Също толкоз значимо е да се прави и работи повече – най-много във връзка с инфраструктурните проблеми в крайните квартали и по селата”, добави инж. Чимев.

„ Оттук нататък, преди да направя каквото и да било, ще се допитвам до жителите. Ще желая тяхното мнение дали ограниченията, които планувам за техния квартал или обитаемо място, в действителност са предпочитани и за тях”, сподели още той. Методи Чимев заяви, че обмисля вид да предложи Общината да бъде финансирана посредством заем, с цел да бъдат решени най-наболелите проблеми.

„ Ако това се случи, то ще стане единствено след всеобщо допитване до жителите. Те ще кажат дали това е верният път или не”, обясни инж. Чимев.

Председателят на общинската организация на Политическа партия ГЕРБ Ивайло Константинов направи своя разбор на протеклите избори, като с обстоятелства опроверга изказванието на изгубилия претендент от Българска социалистическа партия Първан Дангов, че ромската Гиздова махала е решила изхода от вота.

„ Фактите са следните: във всички ромски секции, като се изключи една, печели Дангов”, сподели господин Константинов, като сподели разпечатки от изборните резултати по секции.

„ Ние знаем да разчетем вярно резултатите от вота. Обръщам се към всички, в това число и към кмета: дано всички оттук насетне дружно да създадем по този начин, че всеки един дупничанин да се усеща благополучен, че живее в град, който се развива в стопански план”, сподели Ивайло Константинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР